Wat de reden ook is, jij wilt petjes laten bedrukken, en dan wil je natuurlijk ook weten wat de opties hierin zijn. Bij Maxilia heb je enorm veel keus op het gebied van petjes, en om jou een beetje de weg te wijzen hebben wij er een overzichtje voor gemaakt.

Baseballcaps
De klassieke petjes, oftewel de baseballcaps, zijn petjes waarmee je eigenlijk nooit fout gaat. Je hebt bij Maxilia verschillende opties voor hoe het petje er precies uitgaat, en er zit ook variatie in de prijs. Baseballcaps zijn dus voor elk budget beschikbaar. Kijk dus zeker of hier iets voor jou tussen zit.

Truckercaps
Deze lijken op de klassieke baseballcaps, maar hebben toch net een andere stijl. Over het algemeen betaal je wel iets meer voor deze truckercaps, maar dan heb je wel een pet die over het algemeen wat steviger is. Bovendien zijn deze petjes bij Maxilia ook verkrijgbaar met een afbeelding op de voorkant van de pet. Je hebt voor een iets hogere prijs dus wel meer mogelijkheden.

Snapbackcaps
Deze kosten nog wat meer dan de truckercaps, maar ze zijn dan ook wel een compleet ander model. Bovendien zijn snapbacks de petten die tegenwoordig in de mode zijn, en bij Maxilia hebben we deze dan ook.

Kindercaps
Wanneer kinderen jouw doelgroep zijn, dan moet je natuurlijk kindercaps hebben. En bij Maxilia kun je die ook krijgen uiteraard. Ze kosten ongeveer hetzelfde als de caps voor volwassen, alleen zijn ze natuurlijk een stuk kleiner. Wanneer je jouw doelgroep wilt uitbreiden naar kinderen dan zijn deze hier natuurlijk ideaal voor. Wel heb je voor kindercaps weinig keus in het model, er zijn enkel baseballcaps beschikbaar. Hier moet je dus wel aandenken voordat je kindercaps gaat bestellen.

Zoals je ziet is er vrij veel keus op het gebied van petjes bij Maxilia, en kom je hier dus niks tekort. Wanneer je ooit nog petjes voor jouw bedrijf nodig hebt dan is Maxilia een goede plek om te beginnen met zoeken, want wellicht vind je hier wel direct wat je nodig hebt/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *