Een vraag die ik vaak krijg is: hoe werkt hypnose? Het proces van de hypnose bestaat uit een aantal stappen. Zo doen we eerst aan een kennismaking, we overleggen dan wat jou probleem is en hoe we dit gaan oplossen. Dit gesprek blijft natuurlijk onder ons, het is vertrouwelijk. De tweede stap van het proces zijn de hypnose-experimenten.

Tijdens dit proces zal je alle fenomenen van het hypnotiseren ervaren. Dit zal zeker het geval zijn als je mijn instructies exact uit zult uitvoeren. Wanneer dit niet gebeurt, dan betaal je mij alsnog €50. Op het moment dat ik je in hypnose breng, dan zal je wel gewoon bij bewustzijn zijn. Echter ben je bewust van het feit dat je in hypnose bent, dit is in een erg ontspannen sfeer. Vervolgens zorg ik ervoor dat je uit hypnose gaat, je zult je alles nog herinneren. Je zult je enorm ontspannen voelen. Als laatste doen we aan de nabespreking, je kunt dan vragen aan me stellen.

Is het veilig, wat kan mij onder hypnose gebeuren?

Onder hypnose gaan is veilig, je zult namelijk gewoon bij bewustzijn zijn. Echter zorg ik ervoor dat jij je heel erg ontspannen gaat voelen. Na de sessie zal je alles ook gewoon herinneren. Ben je met de auto? Dan kan je gewoon veilig met de auto naar huis. Een hypnose is dus hartstikke veilig, je zult je na de hypnose alleen maar beter voelen. Op het moment dat jij van bepaalde klachten af wilt, dan zorg ik ervoor dat het voor jouw onderbewustzijn duidelijk wordt dat dit niet goed is. Ik zal dus je onderbewustzijn een aantal dingen duidelijk maken. Iedereen heeft een onderbewustzijn, dit is een feit. Ik kan jouw onderbewustzijn opdracht geven om klachten te laten stoppen. Er kan in ieder geval niks verkeerds gebeuren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *