Tegenwoordig is er in elke winkel, en dan bedoel ik écht bijna in elke winkel, een dieetafdeling. Shakes, maaltijden, pilletjes of afslankthee… En zo kan ik blijven opnoemen totdat je een hele waslijst hebt met zoveel mogelijkheden en ongelofelijk veel verschillende merken. Het is bijna niet mogelijk om echt nog te weten te komen, welk product nu de juiste resultaten gaat geven. En dan heb ik het niet alleen over alle kilootjes die je eraf krijgt, maar ook over de smaken van al die verschillende dieetproducten. Zelf heb ik al een verschillende merken en producten geprobeerd. En die werkten inderdaad allemaal perfect… Ik had namelijk absoluut geen honger meer. En dat omdat mijn arme tong nog maar de smaak proefde van die shakes, waarna ik zodanig misselijk werd dat mijn mond weigerde nog open te gaan en te eten.

Maar goed, even serieus nu, dat kan toch niet de bedoeling zijn als we diëten? Als we ervoor kiezen om af te vallen, dan hebben we dat liefst zo snel mogelijk op een gezonde en verantwoorde manier en waarna we achter elk product iets moeten drinken om de vreselijke smaken door te spoelen.

Maar welke dieetproducten zijn dan wel goed voor ons?
Dames en heren, ik stel u met genoegen voor aan de Be-Slank shakes. Dit zijn afval shakes waarmee je op goedkope maar toch verantwoorde, gezonde en aangename manier kilo’s kunt kwijtraken.

Hoe zou je het vinden moest je regelmatig kunnen afwisselen met allerlei verschillende smaken? Aardbei, Banaan, Chocolade (triple chocolate, om precies te zijn) en Vanille zitten er natuurlijk tussen zoals bijna elk merk met dieetproducten ter beschikking heeft. Maar Be-Slank heeft iets extra gedaan. Speciaal voor al degenen die die basissmaakjes beu worden, zijn er nog maar eens 4 extra smaken gemaakt. Je hebt onder andere de keuze uit de vier bovengenoemde smaken maar verder zijn er vanaf nu dus ook citroen-sinaasappel, bosbessen, mango-passievrucht en verder nog cappuccino, voor al die grote koffieliefhebbers onder ons.

Maar behalve dit zijn er nog meer redenen om voor Be-Slank te gaan. Voordelen die ik nog niet heb opgenoemd en waarvan ik weet dat je die graag gaat horen. Ik lijst ze even op voor jullie!

  • Geen massa’s geld uitgeven. Be-Slank heeft al vanaf € 1,50 een maaltijdshake voor jou klaar. Ik daag je uit om een maaltijdshake te vinden, die drinkbaar is en waarbij je zo’n laag bedrag per maaltijd betaald.
  • Geen tijdverlies meer. Een shake is bijna meteen klaar dus geen tijdverlies met boterhammen smeren of verpakkingen bekijken om het aantal calorieën op te zoeken. Gewoon ijskast open, shake in je handtas en naar je werk.
  • Behoud je nieuwe gewicht ook nadat je stopt met de maaltijdshakes. Het voordeel van Be-Slank is dat we je helpen om nadat je je streefdoel hebt bereikt, je het aantal shakes rustig aan kan afbouwen, zonder dat je kilootjes er weer bijkomen. Blijvend resultaat dus!
  • De Be-slank maaltijdvervangende eiwit shakes zijn lactosevrij en kennen geen e nummers.

Voilà. Ik kan alleen maar aanmoedigen om het eens te proberen. Na al die andere dingen geprobeerd te hebben, kan het toch geen kwaad om ons ook een kans te geven?

Meer nog, deze keer kan ik je ervan verzekeren dat je er geen spijt van gaat hebben.
Be-Slank en haar 8 verschillende maaltijdshakes, wachten op jou! Probeer het eens uit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *