hometrainer

Veel mensen merken bij zichzelf dat ze iets te weinig doen aan sporten en bewegen. Een druk leven of vermoeidheid leidt ertoe dat dit makkelijk even opzij wordt gezet. Je hoort er  vaak mensen over: “ik zou eigenlijk wel wat meer aan sport moeten doen…”.

Geen tijd voor een fitnessabonnement

De sportschool spreekt mensen dan soms ook weer niet aan. Het kost het nodige, en doordat je er helemaal heen moet om echt te gaan sporten, is de drempel wat hoger. Fitnessabonnementen houden het ook voor veel mensen maar tijdelijk uit. ZE realiseren zich dat ze er nauwelijks iets mee doen, doordat ze het fitnessen gemakkelijk laten liggen als ze andere prioriteiten hebben.

Fit blijven met een hometrainer

Er is dus een aardige groep mensen die eigenlijk op zoek is naar iets anders. Een manier om af en toe even actief te zien, op een laagdrempelige manier. Het liefste in huis, of dichtbij huis, en dat jezelf kunt bepalen of je het even kort doet of wat langer. Voor deze mensen is een hometrainer een ideale oplossing. Doordat je gewoon lekker thuis kan trainen is het heel laagdrempelig en neemt het niet meteen je hele middag of avond in beslag. Iedereen kan naar zijn of haar geprefereerde zwaarheid/intensiteit trainen. En zo kun je je conditie er ook heel goed mee opbouwen, in dat je steeds op een zwaarder niveau kan gaan trainen. Een ideale manier dus om aan je beweging te komen en fit te blijven.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *