Het kopen van een rubberboot

Rubberboten zijn in alle soorten en maten verkrijgbaar en compact mee te nemen naar uw bestemmingen. Stevige luchtkamers van PVC zorgen ervoor dat een rubberboot wel tegen een stootje kan. Ook heeft u nauwelijks onderhoud en zijn ze simpel op te blazen met een voetpomp of handpomp. Een rubberboot vaart zowel in combinatie met een elektromotor als een benzinemotor.

 

Waar moet u op te letten bij het aanschaffen van een rubberboot?

Zoekt u een recreatieboot of vakantieboot? Een rubberboot is geschikt voor het gehele gezin. Maar dan moet het wel tegen een stootje kunnen en een lange levensduur hebben. De rubberboten zijn gemakkelijk achterin de auto mee te nemen als u de boot laat leeglopen. Perfect dus voor uw uitjes of vakanties. Heeft u een kajuitboot en bent u opzoek naar een bijboot? Dan moet u er op letten dat de rubberboot bevestigingspunten heeft om vast te maken aan uw kajuit. Een rubberboot kopen als tourboot? Dan past een Rib boot het best bij u. Deze Ribs kunnen met hoge snelheden makkelijk lange toertochten aan.


Buitenboordmotoren voor rubberboten

Voor de voorstuwing van de rubberboot heeft u een buitenboordmotor nodig. De elektromotor wordt steeds populairder. Bedenk dus goed of u voor een verbrandingsmotor gaat of een elektromotor. Wist u dat u met de kleinste buitenboordmotor zonder vaarbewijs mag varen? Met een divers scala aan merken zoals: Suzuki, Honda, Evinrude E-tec en Mercury wordt de keuze er niet makkelijker op gemaakt. Ga langs bij een erkend bedrijf om u te laten adviseren.


Bent u opzoek naar een erkend bedrijf voor het kopen van uw rubberboot?

Tweedehands verkopers en officiële dealers bieden naast een breed assortiment aan rubberboten ook uitgebreid vrijblijvend advies voor al uw vragen. Kom gerust langs bij een desbetreffend erkend bedrijf of bezoek de websites om tot de juiste keuze te komen. Ook voor informatie over het onderhoud van uw buitenboordmotoren of rubberboot bent u bij het juiste adres.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *