Het nieuwe jaar is inmiddels aangebroken en sommige mensen brengen ook nieuwe voornemens met zich mee. De een wilt stoppen met roken, de ander wilt stoppen met drinken en weer een ander wilt zijn levensstijl veranderen door met enige regelmaat te gaan sporten. Enkele vinden het lastig om gemotiveerd te blijven om te gaan sporten, hoe zorg je er nou voor dat je gemotiveerd blijft?

Het is fijn om voor jezelf doelen te stellen, dit biedt je namelijk enige houvast. Maak het doel zo realistisch mogelijk. Je kan dan in het begin doelen stellen, zoals: komende maand ga ik minstens twee keer per week sporten. Of na twee maanden tijd wil ik 40 kilo kunnen bankdrukken. Wat is jouw doel voor komende maand? Kom naar Sportschool Amsterdam om jou doel te bereiken.

Maak gebruik van muziek tijdens het sporten. Hou je van een extra adrenaline boost tijdens het sporten? Zet lekkere harde muziek op, even nergens meer aan denken. Je volledig kunnen focussen op jezelf en losgaan op de nummers tijdens het sporten.

Als je ook drukke dagen hebt kan je ook gewoon gaan sporten. Sta bijvoorbeeld een uurtje eerder op, zo kom je meteen in een gezond ritme. Lekker vroeg in de sportschool staan zal je goed doen. Dan kan je met een goed gevoel de dag voortzetten. Vervolgens kan je elke maand weer terug kijken op wat je hebt bereikt. Kom je elke keer steeds dichter bij je doelen en creëer je ook weer nieuwe doelen. Wees trots op jezelf!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *