slapeloosheid-slaapstoornis-provigil

Wat is het eerste dat in de gedachten opkomt als mensen denken aan slaapstoornissen? Dat zal wel slapeloosheid zijn, dat kan gedefinieerd worden als het onvermogen van een individu om in slaap te vallen en gedurende langere periodes ’s nachts in slaap te blijven. Dikwijls vergt dit de hulp van slaapmedicatie om te helpen in slaap te vallen en in slaap te blijven.

Slapeloosheid is echter niet de enige slaapstoornis waaraan de mens kan lijden. Een slaapstoornis die niet zoveel aandacht trekt als slapeloosheid is overmatige slaperigheid. Types van overmatige slaperigheid tijdens de dag vinden we terug bij slaapstoornissen ten gevolge van ploegenarbeid en bij narcolepsie. Personen die lijden aan overmatige slaperigheid voelen zich vaak suf en moe tijdens de dag – ze hebben het moeilijk om wakker te blijven gedurende de dag , evenals om ’s nachts in te slapen.

Overmatige slaperigheid kan zeer gevaarlijk zijn als men aan het stuur zit tijdens het rijden met de wagen, want men kan zo in  slaap vallen. Het kan evengoed gevaarlijk zijn als men aan het werk is. Zo kan bijvoorbeeld een kraanbediener met narcolepsie in slaap vallen terwijl hij met de kraan aan het werken is. Voor hen die de wet moeten handhaven, voor de medische staf, en voor anderen die met de veiligheid van anderen bezig zijn, kan overmatige slaperigheid niet enkel schadelijk zijn voor zichzelf maar ook voor de personen waarmee ze werken.

Er is nu een nieuw geneesmiddel dat wordt aangeboden via een online apotheek , en dat gekend is als Generische Provigil, ook gekend als Modafinil. Generische Provigil heeft een werking die vergelijkbaar is met deze van enkele koppen koffie en het is gekend als een stimulerend middel. Het verhoogt het niveau van monaminen in het lichaam, zoals dopamine en serotonine in de hersenen, waardoor het centraal zenuwstelsel gestimuleerd wordt en het lichaam in een acute waaktoestand gebracht wordt. Het vermindert het gevoel van uitputting en neemt de vermoeidheid bij personen weg. Als men Generische Provigil gebruikt, zal men bewuster en waakzamer zijn en zal men de dag kunnen doorkomen zonder te moeten toegeven aan de overmatige slaperigheid.

Overmatige slaperigheid zal de arbeid en het sociale of gezinsleven niet langer in de weg staan. Laat u niet langer opjagen door de vrees voor vermoeidheid en overmatige slaperigheid en doe er nu iets aan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *